Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Социальное обеспечение, 16 сентября 2021, вопрос №48946

Справа не розглядається в суді

У 2011 році мій тато (пенсіонер, інвалід 2 групи) пів року пропрацював у школі. Йому нараховували компенсацію - 100 грн. У 2019 році пенсійний фонд повідомив, що 100 грн. продовжувало нараховуватися з моменту звільнення тата зі школи і зажадав повернути надлишково нараховані гроші. Тато у 2019 році звернувся до адвоката і подав позов до суду. Позов був прийнятий, але не розглядається. Адвокат не допомагає. Я можна прискорити розгляд справи? Дякую.

Ответы юристов (1)

    Юсько Іван Михайлович

    Доброго дня, Євген!

    Строк розгляду залежить від багатьох факторів. Суддя міг перебувати у відпустках, на лікарняних, Пенсійний фонд міг відкладати справу. Рекомендую батьку ознайомитись із матеріалами справи в суді. З документів Ви побачите які дії вживались.

    У разі потреби додаткових консультацій - звертайтесь через мій особистий профіль.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України