Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Административное право, 16 сентября 2021, вопрос №48952

Как узнать решение суда

Здравствуйте, не могу найти окончательный приговор "Виновен" либо же "Не виновен" В решении суда указано только о закрытии дела. Номер дела 242/4745/20

Ответы юристов (4)

    Комаса Александр Владимирович

    Добрый день Валерий! Согласно данным реестра судебной власти по этому делу, решение вступило в законную силу 28.12.2020! Соотвественно дело закрыто и есть окончательным, ввиду того, что аппеляция на него не подавалася!

    Карпенко Андрей Владимирович

    Добрый день!

    Селидівський міський суд Донецької області

    Справа № 242/4745/20

    Провадження № 3/242/1996/20

    по адміністративній справі відносно Клевцова Валерія Сергійовича за ст. 130 ч.1 КУпАП, призначено судове засідання на 27.11.2020 р. о 08 годині 15 хвилин.

    В судове засідання викликається правопорушник:

    • Клевцов Валерій Сергійович

    З опублікуванням оголошення про виклик, особа, яка викликається до суду, вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи, і у разі неявки до суду, справа може бути розглянута за її відсутності.

    Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресоюhttp://inbox@sdm.dn.court.gov.ua (mailto:inbox@ sdm.dn.court.gov.ua)

    Головуючий суддя Черков В.Г.

    https://sdm.dn.court.gov.ua/sud0543/ato/1025226/

    Александров Євгеній (Адвокат)

    Добрый день! Валерий, приговор «Виновен» или «Не виновен» - Вы не найдете, так как это дело не криминальное.

    Административное дело, которое Вы указали, закрыто за отсутствие события и состава административного правонарушения (п. 1 ст. 247 КУпАП)

    Т.е. недостаточно оснований того, что бы указывало на то, что Вы что-то нарушали. Нету события и состава которое можно рассматривать.

    Поэтому просто закрыто…

    Апелляция не подавалась. Решение набрало законной силы 28.12.2020г.

    «Витяг із рішення»

    «Відповідно до пункту 1 статті 247 КУпАП, провадження в справі про адміністративне правопорушення не може бути розпочато, а розпочате підлягає закриттю за відсутності події та складу адміністративного правопорушення.

    До складеного протоколу про адміністративне правопорушення не долучено відповідних доказів, що відображають об`єктивну сторону правопорушення, а тому з урахуванням вказаного рішення ЄСПЛ суд вважає, що фабула адміністративного протоколу не відповідає обставинам справи, усунення цих недоліків призведе до порушення ст. 6 Конвенції, тому провадження у справі підлягає закриттю в зв`язку з відсутністю в діях ОСОБА_1 складу адміністративного правопорушення.

    На підставі викладеного, керуючись ст. 293 ч. 1 п. 3, ч. 1 ст. 247 КУпАП, -

    ПОСТАНОВИВ:

    Справу про адміністративне правопорушення відносно Клевцова Валерія Сергійовича за ч. 1 ст. 130 КУпАП у зв`язку з відсутністю складу правопорушення, провадженням закрити.

    Скарга на постанову суду до Донецького апеляційного суду може бути подано через Селидівський міський суд Донецької області протягом 10 днів з дня винесення постанови.»

    (оставляйте отзывы…)

    Юсько Іван Михайлович

    Доброго дня, Валерій!

    У зв’язку з тим, що провадження по Вашій справі закрите - Ви не притягались судом до адміністративної відповідальності.

    Відповідно у Вашому розумінні це означає "Не винен".

    У разі потреби додаткових консультацій - звертайтесь через мій особистий профіль.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України