Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Международное право, 17 декабря 2021, вопрос №53325

Международна кримінальна справа з Польщі

Побив в Польщі Белоруса наніс середні важкі статья 157&1кк польске був затриманий там на 68 год, дістав від прокурора раз в тиждень відмічатись до суду але не чикав суд і виїхав до України томущо батькові робиди операцію тому покинув Польщу тепер незнаю що буде чи будуть тут шукати і вести справу далі і що мені буде заце тут в Україні.

Ответы юристов (2)

    Бобокал Роман Борисович
    Общаться в чате Бобокал Роман Борисович 2 года назад

    Юрист, г. Киев, 10 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Доброго вечора! Якщо Вас оголосять в міжнародний розшук, то можуть затримати на території України і до Вас буде застосована екстрадиція - видача особи державі, компетентними органами якої ця особа розшукується для притягнення до кримінальної відповідальності або виконання вироку.

    Босак Назар Орестович
    Общаться в чате Босак Назар Орестович 2 года назад

    Юрист, г. Львов, 8 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Доброго ранку. Польські правоохоронці напевне будуть Вас шукати. Ви вчинили правопорушення на території Польщі і правоохоронні органи Польщі порушили провадження щодо Вас. Тому продовжувати провадження мають судово-правоохоронні органи Польщі.

    Ви можете звертатися до мене для надання додаткових юридичних послуг з цього чи інших запитань.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України