Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Административное право, 20 января 2022, вопрос №54799

Игра в карточную игру "Дурак" в школе

Мой ребёнок в школе не пошёл на физру, потому-что не было формы и остался в классе, где играл с другом в карточную игру "Дурак" в классе находилась камера видеонаблюдения которая засняла, как они играют. После конца урока пришёл директриса и сказала, что это Административное правонарушение и она ждёт родителей завтра в школу. Я почитала, и увидела, что статья 181 административного кодекса пишет "Азартні ігри, ворожіння в громадських місцях тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального приладдя, а також грошей, речей та інших цінностей, що є ставкою у грі, або без такої", но дело в том, что они играли на интерес. Как быть в такой ситуации, скажите пожалуйста!

Ответы юристов (2)

    Босак Назар Орестович
    Общаться в чате Босак Назар Орестович 2 года назад

    Юрист, г. Львов, 8 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Добрий вечір. Ваш син не тільки грав в азартну гру, але й не відвідав урок фізкультури без поважних причин. В нього мала бути форма для відвідування занять з фізичної культури. Тобто в даній ситуації наявний прогул як дисципінарний проступок. Тому директриса і прийняла такі міри.

    Ви можете звертатись до мене для надання додаткових юридичних послуг з цього чи інших запитань.

    • Що ви порадите в цій ситуації?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України