Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 21 января 2022, вопрос №54815

(оновлено) Плітки, психологічний тиск, створення умов перешкоджаючих нормальному існуванню людини.

По якій статті можно притягнути громадянку Т.(50 років) до відповідальності, котра розпускає плітки про дитину Д.(15 років), що дитина "наркоманка, спить за гроші з чоловіками та ворує".
Дитина через це боїться йти до школи, тому що людина пліткує про це батькам однокласників дитини.
Дитина згодна пройти будь-яке обслідуванння (гініколога, тест на наркотики та інше щоб доказати що це не правда)
В наявності є аудизоапис, на котрому одна з батьків однокласників, пересказує своїй дитині що їй розповіла ця людина Т.(50 років) про його однокласницю Д.(15 років)

(доповню, це навмисно робе людина з якою проживає батько дитини, нещадовно на них майже завели карну справу за доведення до самогубства дитини, але вони відкупились. Є докази та свідки насильства в сім'ї з боку баткьа та його дружини. (вчителя в школі, психологи, сусіди, друзі дитини, батьки друзів дитини, інші родичі) Зараз дитина переїхала жити до бабусі, але батько та його дружина(не рідна мати дитини) змушують наразі виписатись з квартири дитину будь-якими способами)
Хто може допомогти, дати консультацію безоплатну, залиште будь ласка відгук/коментар, дякуємо.

Ответы юристов (1)

    Змисла Марта
    Змисла Марта 2 года назад

    Юрист, г. Львов, 5 лет опыта

    Общаться в чате

    Плітки, психологічний тиск, створення умов перешкоджаючих нормальному існуванню людини. Хто може допомогти, дати консультацію безоплатну, залиште будь ласка відгук/коментар, дякуємо.

    Добрий день. Звертайтесь на мій профіль, проконсультую з цього питання.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України