Задайте вопрос юристу

859 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Социальное обеспечение, 14 февраля 2022, вопрос №56064

клопотання за ст.382 КАСУ

Добрий день! Чи обов'язково надсилати до Відповідача копію клопотання до суду за ст.382 КАСУ про встановлення судового контролю після того, як судове рішення набрало законної сили, і відповідач виконував його протягом 1,5 років, а зараз зупинив його виконання?

Ответы юристов (1)

    Дубовенко Володимир Володимирович
    Дубовенко Володимир Володимирович 2 года назад

    Юрист, г. Николаев, 5 лет опыта

    Вітаю!

    Звичайно необхідно. Відповідно до ч. 1 ст. 167 КАС України до заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

    Крім того, раджу надсилати разом із описом вкладення, оскільки більшість адмін. (і не тільки) судів вимагає саме належних доказів направлення сторонам копії заяви та доданих до неї документів - оригіналу квитанції або касового чеку, в якому зазначено найменування оператора та об`єкта поштового зв`язку, які надають послуги, дата та вид послуги, її вартість, оригіналу опису вкладення, з зазначенням адреси і найменуванням адресанта, заповненого відповідно до переліку додатків, долучених до заяви.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України