Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 16 мая 2022, вопрос №64440

відповідальність за колобораційну діяльність

Доброго дня! Підскажіть, будь-ласка, якщо фізична особа здійснює трудову діяльність з юридичною особую онлайн, яка зареєстрована на территорії рф (не офіційно), чи буде нести відповідальність ця особа як колоборант?

Ответы юристов (2)

    Промський Євгеній Сергійович

    Добрий день! У вашому випадку не буде кримінальної відповідальності через відсутність складу злочину. Для більш детальної консультації натискайте кнопку "Звернутися"

    Тарасюк Віктор  Анатолійович

    Доброго дня, Катерино! Виходячи з інформації яку Ви навели в запитанні, в Ваших діях формально відсутній склад злочину передбачений ст. 111-1 КК України.

    Але кваліфікованої консультації важливо мати більше інформації про Вашу діяльність і діяльність фірми з якою ви співпрацюєте.

    Рекомендую, в своїй діяльності для забезпечити себе, як мінімум (вожливі інші варіанти) підписати угоду з партнером, в якій прописати гарантії для вас - відсутності признаків складу злочину (вказаного вами) або інших праовопорушень. Це з формальної сторони забезпечить вашу діяльність, та позбавить ризиків.

    Будуть питання, звертайтесь, контакти в профілі, або через кнопку "Звернутися". Щасти Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України