Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Исполнительное производство, 15 июня 2022, вопрос №66811

Хто має сплатити за витрати виконавчого провадження

Доброго дня ! Мені була виписана постанова за порушення пдр. та виписаний штраф. Я оскаржила постанову в суді і виграла суд. Рішення суду занесла в поліцію. Сьогодні прийшов лист, що маю сплатити вже подвійний штраф. Я звернулася до виконавчої служби та надала копію рішення суду. Представник виконавчої служби ознайомився з документами, погодився що сталася помилка, але наголосив, що саме я маю сплатити мінімальні витрати виконавчого провадження. Це абсурд, як мені поводитись в цій ситуації? Чи дійсно по закону я маю сплатити за помилку виконавчої служби?

Ответы юристов (1)

    Жупинский Николай Андреевич
    Жупинский Николай Андреевич год назад

    Адвокат, г. Харьков, 25 лет опыта

    • Чи дійсно по закону я маю сплатити за помилку виконавчої служби?
    • В чому саме Ви вбачаєте помилку виконавчої служби, думаєте вона мала якимсь чином знати, про оскарження постанови? Ви повідомляли поліцію про оскарження постанови до суду в десятиденний строк? Якщо ні, то постанова була передана до виконавчої служби для примусового виконання.

Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України