Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 01 липня 2022, питання №68157

Возврат денег за абонемент

Здравствуйте. Был куплен абонемент в спортлайф в январе 2022 года. Он был активирован. Спортзал находится на оккупированной территории, в связи с войной выехала заграницу. Возможно ли добиться от них возврата средств за неиспользованные месяца? Они пишут «поговоримо про повернення коштів після перемоги»

Відповіді юристів (2)

    Промський Євгеній Сергійович
    Промський Євгеній Сергійович рік тому

    Адвокат, м. Київ, 4 роки досвіду

    Добрый день! Нужно подавать письменную претензию с требованием вернуть деньги за абонемент. В случае отказа жаловать в службу по защите прав потребителей и в суд. Для более подробной консультации нажимайте кнопку "Обратиться".

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю!

    Вікторія, питання не просте, оскільки мають місце форс-мажорні обставини. Заклад може з легкість описати свою позицію, яка буде на їх користь.

    Але тим не менше, раджу Вам поступово просувати це питання. У першу чергу, розпочніть з підготовки та подання письмової претензії на адресу спортзалу.

    Сформулюйте для них вимогу про повернення коштів та надайте для цього 30 днів.

    Для більш детальної консультації звертайтесь індивідуально, натиснувши зелену кнопку «Звернутися»!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України