Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 06 июля 2022, вопрос №68542

оплата за проживання

Доброго дня. Підкажіть будь-лака я офіцер Національної гвардії України винаймаю кімнату у гуртожитку який належить юридичній ообі, для проживання з 24.02.2022 у зв'язку із воєнним таном не проживаю в гуртожитку так як виконую службово-бойові завдання у відриві від постійного місця служби чи маю я якесь юридичне право не оплачувати аренду? ДЯКУЮ

Ответы юристов (2)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Андрій!

    Потрібно знати, чи є у Вас договір на оренду кімнати?

    Якщо так, то його краще проаналізувати. Якщо ні, можна також продумати алгоритм. який дозволить не сплачувати за кімнату.

    Для більш детальної консультації звертайтесь індивідуально, натиснувши зелену кнопку «Звернутися»!

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Для відповіді на Ваше питання, поттрбно занти умови Вашог заселення в гуртожиток. Ви отримували це житло як військовослужбовець або винаймали приватно? Якщо є, бажано бачити договір найма житла.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    За потреби може бути надана письмова консультація


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України