Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 11 июля 2022, вопрос №69006

Оформити опікунство для виїзду закордон. Бабуся і 14 річна онука планують виїхати в Канаду. Ця країна вимагає опікуна, щоб утримував дитину.

Як оформити опікунство над 14 річною онукою для виїзду за кордон. Батьки лишаються в Україні.
Опікунство є вимогою Канади. Вони просять вказати його при подачі візи.
Дитина має внутрішній і закордонний паспорт.

Ответы юристов (1)

    Корнійчук Євген Іванович

    Добрий день, я невпевнений у своїй відповіді. Але Я вважаю що опіка оформлюється у нотаріуса з перекладом на англійську про опіку бабусею над вашою дитиною на час перебування у канаді. Тому, що оформлення опіки не можливо при наявності батьків які не позбавлені батьківських прав.

    Вам краще звернутися до посольства Канади. для уточнення інйормації.

    Контакти:

    Пані Лариса Ґаладза-Кронін

    Надзвичайний і Повноважний Посол

    Адреса:

    01901, м. Київ, вул. Костельна, 13-А

    телефон:

    (+38 044) 590-31-00


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України