Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 25 августа 2022, вопрос №71920

Справка о инвалидноси

Добрый день.Родственнику выдали справку о инвалидности бессрочно в 2003 году.Со временем плохо стало видно печати.Справку нужно сейчас предъявить в военкомат.Действительна ли она будет ?Или справку нужно обновить ?Если нужно обновить то как это сделать?

Ответы юристов (2)

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Довідка до акту МСЕК форми 157-1/о видається та має юридичну силу на строк вказаний в довідці або безстроково. Для отримання нової довідки до акту Ви можете звернутися до МСЕК, який видав цю довідку, або його правонаступника.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня!

    Для отримання дублікату довідки Вам треба звернутись до тої МСЕК, яку Ви в свій проходили. Чи буде вона дійсна вирішуватиме ТЦК. За необхідності в ТЦК можуть призначити Вам проходження ВЛК.

    Будуть питання, тисніть кнопку "звернутись" біля мого профілю!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України