Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Таможенное регулирование, 03 сентября 2022, вопрос №72444

перетин кордону у воєнний час

Добрий день. Мені 24 хотів би поїхати на роботу за кордон. Мене цікавить чи можу я перетинати кордон без оплати 200 тис. Я знятий з обліку воєнкомату з 2015 року по стану здоровя. У видатному мені тимчасовому посвідчення написано не придатний до військової служби у мирний час і обмежено придатний у військовий час. Точно статтю не памятаю здається 32а. У мене дуже поганий зір праве око все розпливчасто без окуляр.Дякую.

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Едуарде!

    Постанова КМУ про виїзд у відрядження за кордон ще прем'єром не підписана, так що Ви і не зможете виїхати на цій підставі!

    Так само Вам не дає права на виїзд обмежена придатність до служби.

    Треба шукати інші підстави для виїзду на роботу за кордон.

    Зверніться до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото. Постараюсь допомогти!

    Бабенко Олександр Юрійович

    Вітаю.

    Виїхати за кордон Ви зможете, лише при визнанні Вас непридатним до вйськової служби. Або слід розглянути інші підстави для відстрочки.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Едуарде!

    Треба бачити Ваш військово-обліковий документ. Після цього можна буде припускати шанси на виїзд.

    Всього доброго! Якщо Вам потрібна детальна консультація або алгоритм дій, натискайте зелену кнопку "Звернутися".


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України