Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 16 сентября 2022, вопрос №73048

Помилковий виклик в суд адміністративна відповідальність

Добрий день!Мене звати Руслана. Проживаю в Києві. На даний момент знаходжусь у Львівській області, проходжу лікування по серцю та стресу від недавніх подій (помер батько).Мені надійшли дивні повідомлення. Про те, що я притягуюсь до адміністративної відповідальності та повинна явитись в суд. Але ж ні сімейного насильства, а ні тим паче ДТП - це не про мене.
Яким чином взнати про що йдеться? Може це якась помилка? Треба йти в суд?

Ответы юристов (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня!

    Причину виклику в суд, як також, чи не є це помилка, Вам треба з'ясувати в тому суді, до якого Вас викликають! Також можете пошукати інформацію про це на сайті Судова влада.

    Пользователь не активен
    Пользователь не активен год назад

    Адвокат, г. Киев

    Общаться в чате

    Доброго дня, ну в реєстрі справа є на цю дату, тобто по мінімуму потрібно або вам, або адвокату сходити та подивитися що це таке, аби вас безпідставно не притягли до відповідальності. бо в подальшому це потрібно буде оскаржувати... Якщо цікавить, звертайтеся, можу підійти та подивитися, якраз в 10 хвилинах від суда працюю

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Ігнорувати вказані виклики неможно. Якщо вони надійшли на Ваш номер телефону через судову систему розсилки, то сам по собі помилковий виклик виключається, відносно Вас дійсно надійшов адміністративний матеріал в суд. Така справа, згідно реєстру судових проваджень дійсно є на розгляді в суді.

    Якщо Ви самі не можете з'явитися до суду потрібно звернутися до адвоката.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Нарбут Тетяна  Миколаївна

    Дніпровський районний суд міста Києва

    755/8298/22

    на справу про адміністративне правопорушення 3/755/4626/22 06.09.2022 Мельниченко Людмила Анатоліївна Особа, яка притягається до адмін. відповідальності: Штаюра-Суханов Руслан Андрійович 08.09.2022 Призначено до судового розгляду 21.09.2022 11:25

    Певно- хтось десь щось сплутав. Проте - бажано відреагувати, оскільки вже стикався з подібним, коли людині (повне співпадання ПІП) судовим рішенням постановили до виплати штрафи.

    Бажано - просто проінформувати суд листом по оцій справі на вказаного суддю, що Ви тут ні до чого і сталася якась помилка.

    Босак Назар Орестович

    Добрий вечір. Вам потрібно обережно вияснити в тому суді подробиці трапляння цілого ряду помилок, в тому числі написанні імені та прізвища і у статі особи, яку викликають.

    На сайті Дніпровського райсуду є відомості про запланування на 21 вересня на 11:25 суду по притягненню до адміністративної відповідальності Штаюри-Суханова Руслана Андрійовича. Інші дані з сайту суду-як в SMS, отриманому Вами. https://dn.ki.court.gov.ua/sud2604/gromadyanam/csz...-посилання на відповідну веб-сторінку.

    Ви можете звертатись до мене для надання різних додаткових юридичних послуг з цього чи інших питань. Я можу, зокрема, надати Вам детальну правову консультацію з даного питання як вагомий додаток до послуг адвоката, якими Вам слід скористатись.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України