Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Социальное обеспечение, 26 сентября 2022, вопрос №73508

Встановлення догляду за особою яка його потребує на постійній основі.

Доброго дня. Підскажіть будьласка, якщо в квартирі зареєстровано 8 осіб(рідні брати мама та сестра) але більшість фактично проживає по іншим адресам, наразі дехто за кордоном а дехто в інших областях та з ними звязок не підтримується а з деякими втрачений.
В даній квартирі я проживаю з мамою пенсіонеркою та двома братами один з яких інвалід 3 групи, саме за ним я хочу оформити постійний догляд.
Як в такому разі оформити догляд якщо для призначення грошової допомоги по догляду передбачається подача декларації про майновий стан та доходи, а вона заповнюється на підставі довідок про доходи кожного члена сім'ї?

Ответы юристов (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Олеже!

    Треба зібрати всі абсолютно докази відсутності членів сем'ї, тобо докази щодо складу сім'ї станом на сьогодня! Це зробити нескладно, але треба чітко знати, що саме це має бути.

    Зверніться до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись", і я допоможу Вам розробити правильний алгоритм дій для успішного оформлення ПД!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України