Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 06 жовтня 2022, питання №74068

Какие последствия для отца в Украине, если на алименты подали в Германии?

Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, подала на алименты в Германии как доп помощь при получении временного убежища. Отцу в Украине пришло письмо из Германии с требование погашения выплаченных ими мне алиментов на ребёнка.
Какую юридическую силу это может иметь в Украине? Может ли исполнительная служба наведаться к отцу ребенка? Какие проблемы в Украине могут возникнуть у отца ребенка?

Огромное спасибо за помощь

Відповіді юристів (4)

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Вказана вимога є засобом досудового врегулювання та не має обов'язкової сили. Але у випадку не сплати, можливе звернення до суду зі стягненням аліментів з часу пред'явлення вимоги.

    Для того щоб це відбулося необхідно підготувати вмотивовану відповідь на цю вимогу.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    • Сергей Клієнт рік тому

      Не спрацьовує кнопк

      • Гіммельфарб Станіслав  Олегович

        Напишіть мені на номер +380954336367 через будь-який месенджер вайбер, ватсап, телеграм

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович рік тому

    Юрист, м. Львів, 8 років досвіду

    Добрий вечір. Цей документ підписаний пані Хан з профільного відомства аліментної служби допомоги для дітей та молоді. Відповідне відділення тої служби знаходиться у Бад Герсфельді (в федеральній землі Гессен). В листі йшлось про зобов'язання ними батька платити їм відшкодування виплат на дитину згідно із законодавством лише Федеративної республіки Німеччина. До батька вони поставились трохи жорстко.

    Ви можете звертатись до мене для надання різних додаткових юридичних послуг з даного питання чи інших запитань. Я можу надати Вам детальну правову консультацію з цілим рядом юридичних послуг з цього питання, також-написати текст відповіді на цей лист на українській та німецькій мовах. Я здобув великий та успішний досвід правничої роботи щодо німецькомовних держав.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України