Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 24 октября 2022, вопрос №74847

Что будет на 3 раз в суде?

Жена подала на развод,я против ,не явилась в суд 2 раза написала без ее участия . Есть общий сын 9 лет ,что будет на 3 раз в суде?

Ответы юристов (5)

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    При відсутності позивача, та якщо не має заяви про розгляд справи за без її участі, суд може залишити таку позовну заяву без розгляду.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Павле!

    Саме в такій категорії справ за неявки відповідача суд може залишити справу без розгляду. Проте, якщо в суді є представник дружини, то ситуація може скластися і інакще.

    Виникнуть питання, натисніть кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Павло.

    Скоріше за все суд залишить заяву без розгляду. В подібного роду справах присутність позивача є обов'язковою.

    Юсько Іван Михайлович
    Юсько Іван Михайлович год назад

    Юрист, г. Ровно, 7 лет опыта

    Доброго вечора, Павло!

    У такому випадку Вас розлучать.

    Хоч прийдете Ви, хоч ні. Маєте право заявити клопотання, щоб Суд надав строк для примирення і за цей час спробувати владнати стосунки з дружиною.

    Потрібно також розуміти які вимоги вона заявила у позові.

    У разі потреби додаткових консультацій чи оформлення документів - звертайтесь через мій особистий профіль.

    Головатюк Іван Миколайович
    Головатюк Іван Миколайович год назад

    Адвокат, г. Ивано-Франковск, 9 лет опыта

    Добрий день, суд винесе заочне рішення про розірвання шлюбу (Заочне рішення приймається судом, якщо належним чином повідомлений відповідач не з'явився в суд з неповажної причини і не подав до суду заяви про розгляд справи за його відсутності.).Якщо, ви не хочете розривати шлюб вам необхідно подати клопотання про надання строку на примирення (суд зазвичай надає цей строк від 1 до 6 місяців).


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України