Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Исполнительное производство, 10 января 2023, вопрос №78278

Обязательства по кредиту перед российским банком

Доброго дня.
По Виконавчому провадженню банк- стягувач Міжнародний резервний банк ( 100% російські засновники) Допоможіть правильно зрозуміти зміст листа, а саме хто є правонаступником АТ «МР БАНК» і чи будуть продовжені утримання по виконавчому провадженню.... (особливо цікавить абцац 7 на 2-й сторінці : " Право вимоги боргу...")) Дякую

Ответы юристов (4)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, якщо відкрито виконавче провадження то будуть утримання з заробітної плати, а також накладання арешту і т. Д.

    Можу допогти вирішити ваше питання, закрити виконавче провадження. Натискайте кнопку звернутися.

    Якщо ваше питання вирішино ставте ✅ біля фото підтримайте лайком залиште відгук.

    • Светлана Клиент год назад

      Вибачте, але Ви читали листа?? Крім того , розпочато процедуру ліквідації АТ «МІЖНАРОДНИЙ РЕЗЕРВНИЙ БАНК» (далі – АТ «МР БАНК») строком на три роки з 25 лютого 2022 року по 24 лютого 2025 року включно.

      А також, згідно Постанови № 187 від 3березня 2022 року до прийняття та набрання чинності Законом України щодо врегулювання відносин за участю осіб, пов’язаних з державою-агресором, установлено мораторій (заборону) на:

      1) виконання, у тому числі в примусовому порядку, грошових та інших зобов’язань, кредиторами (стягувачами) за якими є Російська Федерація або такі особи (далі - особи, пов’язані з державою-агресором):

      -громадяни Російської Федерації;

      -юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації... т.д

      Це вже не має сили ??

      • Корнійчук Євген Іванович

        уступили ваш борг українському підприємству ось і все. Виконавець буде далі стягувати кошти.

        Якщо виконавче провадження відкрито на підставі нотаріального напису,можу скасувати його у судовому порядку, і провадження буде закрито. треба аналіз виконавчого провадження. Звертайтесь за потреби.

        Якщо я допоміг вирішити ваше питання ставте ✅ біля фото підтримайте лайком залиште відгук.

        Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Світлана!

    Якщо коротко, то зміст цього листа в контексті Вашого боргу за кредитом означає, що хоча банк і націоналізован, проте у своєму новому правовому статусі він і далі є розпорядником усіх кредитів, які були їм видані до дня націоналізації. Тобто Ваше зобов'язання перед банком виплатити борг за кредитом залишається чинним.

    Можливо після цього у Вас виникнуть додаткові питання. В цьому випадку тисніть кнопку "звернутись" біля мого фото. Охоче на них відповім.

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України