Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Права человека, 05 февраля 2023, вопрос №80130

Зупинити процес призиву, за допомогою "ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ про затвердження правосуб'єктності людини"

Доброго дня, мене звуть Олександр
Мені вручили повістку на блокпосту, а я по дурниці її взяв. Вручення повістки було незаконим, бо вона заповнюлася на місті. Тепер я розумію що вчинив невірно коли взяв ту повістку, але вже зробив те що зробив і минуле не повернеш.
Тим паче можна сказати що представник ТЦК увів мене в оману, спитав у мене чи я стою на обліку, я відповів "так" і сказав що я не придатний до служби, про що маю справку. Він перевірив ту справку і сказав що вона прострочена і мені треба прийти в ТЦК. Я думав що зараз прийду, та мені її просто продлять, я ж не придатний. Але коли мені там сказали що ця справка їм взагалі не потрібна, типа може її взагалі викинути, я зрозумів що я ПОПАВ. І зараз вже всі придатні.

Отже, у ТЦК, там мені видали бланк на проходження медкомісії та ще одну повістку, для відвідування ТЦК вже після проходження лікарів. Потім я ще помітив що на моїх повістках, печтки поставленні таким чином, щоб частина з кодом єдрпоу була відірвана, я навіть не можу перевірит цей код.

Чи можу я тепер якось зупинити процес призиву, наприклад за допомогою "ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ
про затвердження правосуб'єктності
ЛЮДИНИ" якщо так, то як це зробити?
або може в інший спосіб? Допоможіть будьласка, адже я розумію що комісії як і співробітникам ТЦК буде всеодно на мої вади здоровья, та я раптом дивним чином виявлюсь "здоровим" та придатним до служби.

Ответы юристов (5)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Насправді не дуже розумію, про яку зараз правосуб'єктність йде мова. Ви зараз вже зобов'язані проходити ВЛК, за відмову теоретично можлива кримінальна відповідальність.

    Можливо у Вас є підстави для відстрочки, тому варто це проаналізувати.

    Всього доброго! Якщо Ви хочете поспілкуватись індивідуально і випрацювати алгоритм дій, натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    • Олександр Клиент год назад

      Ось тут людина пояснюэ що до ТЦК моржно звернутися з позиции "людини" а не "громодянина"

      але я не дуже зрозумів як це правильно зробити.

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня!

    Ваша придатність чи непридатність до в.с. знаходиться у виключній компетенції ВЛК. Після проходження такої комісії Ви отримаєте на руку довідку про її рішення.

    Виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку "звернутись" біля мого профілю. Охоче Вам допоможу!

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.

    • Олександр Клиент год назад

      Ось тут людина пояснюэ що до ТЦК моржно звернутися з позиции "людини" а не "громодянина"

      але я не дуже зрозумів як це правильно зробити.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, треба проаналізувати ваш діагноз і тоді вже можно про щось роз овляти. Якщо вы маєте вади зі здоров'ям і відповідні медичні документи, то вам нічого хвилюватися.

    Я бы радив всеж таки це питання відпрацювати у персональній розмові. Обов' язково щось придумаем.

    Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України