Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 27 марта 2023, вопрос №82961

Суд постановив виплатити борг за комунальні послуги (КиївТеплоЕнерго), який ми повністю сплатили ще півтора року тому. Як відмінити це рішення?

5 грудня 2022 року суд постановив сплатити заборгованість за комунальні послуги на користь «КиївТеплоЕнерго». Але проблема в тому, що ми цей борг повністю сплатили ще в жовтні 2021 року … і після цього вже отримували платіжки (за тепло і воду) де було чітко вказано про сплату боргу.
Так як ми тимчасово проживаємо на за адресою прописки, ми не могли регулярно перевіряти пошту … і про лист з суду (з цим рішенням) дізнались випадково лише тиждень тому … тобто від моменту прийняття рішення пройшло вже майже 4 місяці. На апеляцію давали 1 місяць.
Але ж ми не отримували цього листа (і відповідно не знали про це рішення) … і саме головне … заборгованість нами була повністю сплачена ще півтора року тому … у нас є і квитанції про сплату і отриманні платіжки від того ж «КиївТеплоЕнерго» де вони теж вказали про сплату боргу.

Навіщо «КиївТеплоЕнерго» подав на нас до суду? (Це реторичне запитання).

Головне … Як відмінити це рішення?
Дякуємо наперед за Вашу кваліфіковану допомогу

Ответы юристов (2)

    Богданов Микита
    Богданов Микита год назад

    Юрист, г. Одесса, 10 лет опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, необхідно оскаржувати судове рішення. Звертайтесь, можу допомогти

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Аліна!

    Це можна без проблем оскаржити з моєю допомогою!

    Якщо схочете поспілкуватися зі мною більш детально з цього приводу, тисніть кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України