Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Исполнительное производство, 21 апреля 2023, вопрос №84199

заміна сторони виконавчого провадження

Доброго дня. Існує виконавче провадження з 2012 року про стягнення аліментів на 2-х дітей, але в минолому році мама дітей померла, діти вже досягли повноліття, і в то й же час існує заборгованість по аліментам в великій сумі.
Діти вступають в спадщину в рівних частинах, і батько хоче переписати на них свою частку квартири, але на ній арешт. Виконавець порадив написати заяву про заміну сторони виконавчого провадження та розєднати виконавчі листи, але їх двоє, чи правильно буде подати заяву про заміну сторони ВП на двох дітей, чи може щось порадите. Вони хочуть відкликати виконавчий лист.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України