Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Конституционное право, 26 апреля 2023, вопрос №84423

Яким законом України, встановлено та визначено, діяльність і уповноваження ТЦК та СП ???

ВРУ не прийняла та незатвердела ЗУ " Про ТЦК та СП ", який встановлює і визначає їхню діяльність та уповноваження в законному порядку. А постанова КМУ суперечить деяким законам України !

Ответы юристов (2)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Миколо!

    Діяльність ТЦК та СП визначена постановою КМУ від 23.02.2022 № 154 "Про затвердження Положення про територіальні центри комплектування та соціальної підтримки".

    На даний час постанова дійсна та питання щодо її невідповідності законодавтсву не розглядається.

    Всього доброго. Якщо консультація була корисною, натискайте галочку внизу фотографії профіля та залишайте відгук!

    Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    • Володимир Клиент 11 месяцев назад

      Ця постанова впливає тільки юридично на органи державної влади, а саме на працівників ТЦК та СП ! А на інших осіб на громадян України, які не є уповноваженими працівниками ТЦК та СП не впливає юридично ! Оскільки громадяни, які не є працівниками органами державної влади підпорядковуються тільки законам України. А не постанові та незобов'язані виконувати дії, які визначені цією постановою.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України