Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 07 мая 2023, вопрос №84963

Мене звинувачують у крадіжці інструментів

Доброго здоров'я мене звинувачують у крадіжці інструментів з роботи на якій я не працюю вже більше місяця говорять що я проник у охороняєме приміщення бізнес центру і скоїв крадіжку на камері не видно обличчя

Ответы юристов (3)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, якщо ви не скоювали дану крадіжку, вам нічого хвилюватися. Раджу потурбуватися про алібі, свідків та інше, щоб могли підтвердити вашу не причетність.

    Можу допогти вирішити ваше питання. Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Якщо я допоміг вирішити ваше питання ставте ✅ біля фото підтримайте лайком залиште відгук.

    Босак Назар Орестович

    Доброго Вам вечора. Такі їх дії можуть вважатись наклепом: поширенням завідомо неправдивих негативних ганьблячих відомостей про особу. У випадку наклепу особа, чиї права порушено, має право подати до суду позов про захист честі, гідності та ділової репутації. Повідомлення оспорюваної інформації лише особі, якої вона стосується, не може визнаватись її поширенням, якщо особа, яка повідомила таку інформацію, вжила достатніх заходів конфіденційності для того, щоб ця інформація не стала доступною третім особам.

    Якщо на Вас подадуть заяву до поліції, то Ви можете подати в поліцію зустрічну заяву про вчинення злочину завідомо неправдивого повідомлення органу досудового розслідування про вчинення злочину.

    Ви можете звертатись до мене для надання різноманітних додаткових правових послуг з цього чи інших запитань. Я можу надати Вам детальну юридичну консультацію, написати тексти правничих документів тощо. Можу написати для Вас текст позовної заяви.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Якщо Вам пре'явлені обвинувачення, потрібно винаймати адвоката. Зрозуміло, що Ваша вина у даному випадку малоймовірна, але для бюрократичних процедур адвоката все таки раджу мати.

    Всього доброго. Якщо консультація була корисною, натискайте галочку внизу фотографії профіля та залишайте відгук!

    Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України