Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 19 мая 2023, вопрос №85539

Как оформить содержание на не родного ребенка

С женой в браке официальном,своих детей двое.Как оформить содержание на ребенка жены от первого брака,проживаем все вместе,отец давно выехал.На алименты жена не подавала.Финансово он не участвует.Куда надо обращаться и с чего нужно начать?И реально ли оформить в таком случае на ребенка содержание, для отсрочки от мобилизации?

Ответы юристов (6)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, треба позбавити батька дитини батьківських прав, після чого усиновити.

    Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Якщо я допоміг вирішити ваше питання ставте ✅ біля фото підтримайте лайком залиште відгук.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександре!

    Залежить від того, з якою метою це робиться. Наприклад, для відстрочки нічого особливо оформлювати не треба. Достатньо довести, що батько не утримує дитину. Можу Вам в тому допомогти.

    У разі виникнення уточнюючих питань, зверніться до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.

    • Александр Клиент 11 месяцев назад

      Только для отсрочки по мобилизации

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Тоді просто треба довести, що біологічний батько не утримує дитину. Для того треба звернутись із запитом до ДВС про несплату аліментів, представити рішення суду про розлучення тощо. Буду знати подробиці, проконсультую більш детально.

        • Степанов Михайло Леонідович

          Вам чітко написали, що на аліменти не подавали. Відповідно батько дитини відсутній у реєстрі боржників. Не заводьте в оман клієнта.

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Навіть відповідати на це reve не буду. Рекомендую Вам більше звертати увагу на свої відповіді. Так буде всім спокійніше.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України