Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Конституционное право, 27 мая 2023, вопрос №85906

Втручання в особисте життя

Доброго времени
У меня есть все основания полагать, что мои аккауты на телефоне и ноутбуке, были взломаны и проводилась видео и фото фиксация,а так же внедренны вредоносные коды в их прошивки, для дальнейщего использования и для не получения мною доступа к ним. Совершено все через bluetooth и wifi, радиус действия не большой. И я знаю кто это сделал (есть все основания полагать это). Живу в многоэтажке и есть идеи ,кто это сделал.
подскажите пожалуйста, какие мои дальнейшие действия?

Ответы юристов (5)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, зверніться до поліції.

    Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Якщо я допоміг вирішити ваше питання ставте ✅ біля фото підтримайте лайком залиште відгук.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олеже!

    Звертайтесь до поліції.

    Виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку «звернутись» біля мого профілю. Постараюсь допомогти!

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Терміново звертайтесь до правоохоронних органів.

    Всього доброго. Якщо консультація була корисною, натискайте галочку внизу фотографії профіля та залишайте відгук!

    Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    Босак Назар Орестович

    Доброго Вам вечора. Вам краще якомога швидше звернутись до поліції, зокрема, до Кіберполіції України. Адреса її інтернет-сайту: https://cyberpolice.gov.ua/. На сторінці https://ticket.cyberpolice.gov.ua/ громадянам можна подати електронні звернення до кіберполіції. Дії винного можна кваліфікувати за статтями 163, 182 та 361 Кримінального кодексу України.

    Ви можете звертатись до мене для надання різних додаткових юридичних послуг з цього чи інших питань. Я можу надати Вам детальну правову консультацію з рядом різноманітних юридичних послуг, написати тексти правничих документів тощо. Можу написати для Вас текст звернення до Кіберполіції України чи текст заяви до Національної поліції України.

    Адвокат Евгений Александрович

    Добрий день!

    Ви маєте право подати заяву до поліції або прокуратури про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкриття кримінального провадження (на підставі статей 60 в 214 Кримінального процесуального кодексу України).

    Після цього, протягом 24 годин, вказані відомості про вчинене кримінальне правопорушення, повинні бути невідкладно але не пізніше 24 годин, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, з відкриттям кримінального провадження, про що заявник має право отримати витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань (на підставі статей 60 в 214 Кримінального процесуального кодексу України).

    У разі невнесення відомостей про вчинене кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань протягом 24 годин, заявник має право на протязі 10 днів, подати скаргу слідчому судді місцевого суду (на підставі статей 303-307 Кримінального процесуального кодексу України) та до місцевої прокуратури (стаття 36 Кримінального процесуального кодексу України).


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України