Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 03 июня 2023, вопрос №86285

чи можуть мене судити за статтею 111 УК якщо я робила фільтрацію в прошлому року?

Добридень! Ситуація така: минулого року, коли мені було 17 років, я з мамою хотіли виїхати з Маріуполя до Фінляндії, але, щоб ми змогли виїхати, окупанти змусили нас робити фільтрацію. Незабаром я планую приїхати в Україну, але боюся того, що мене можуть засудити за статтею 111 за "державну зраду". Підкажіть, чи є таки ризики?

Ответы юристов (2)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Оля!

    Якщо це було зроблено під страхом за власне життя і здоров'я, Вам нічого не буде, не хвилюйтесь.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    Иванюк Руслан Эдуардович

    Вітаю, для відповіді треба розуміти всю ситуацію. Якщо ви переживаєте що вас осудять за те що ви виїхали через Россію до Фінляндії. Хочу вас заспокоїти нічго страшного в цьому не має!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України