Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 10 липня 2023, питання №88112

Чи необхідно мені проходити ВЛК для отримання відстрочки

Направив в ТЦК лист про відстрочку по інвалідності дитини з переліком документів після виявлення повістки в дверях квартири. Прислалиі лист , для вирішення питання з"явитися в ТЦК. По прибутті з усіма підтверджуючими документами направили на ВЛК, сказали так як у мене приписне радянського зразка і треба зробити новий військовий квиток для надання відстрочки і відповідно пройти ВЛК. Хоча у 2014 році з"являвся у військомат з приписним старого зразка. Чи необхідно мені проходити ВЛК для отримання відстрочки?

Відповіді юристів (2)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, так вам треба пройти ВЛК після чого вам нададуть відстрочку.

    Зі свого досвіду у західних областях твориться беззаконня зі сторони ТЦК.

    Якщо вам потрібна змістовна консультація та юридичний супровід до моменту отримання відстрочки.

    Натискайте кнопку Звернутися для обміну контактів та детальної консультації.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Вадиме!

    Ви маєте право на відстрочку, але й ТЦК має право направити Вас на проходження ВЛК, як також замінити Вам воєнний документ. Особливих причин для хвилювання у зв'язку з цим у Вас не бачу.

    У разі виникнення уточнюючих питань, зверніться до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України