Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 20 июля 2023, вопрос №88677

Умови непридатності до мобілізації

Доброго дня! Прошу підказати, які є умови непридатності до мобілізації, якщо у чоловіка є троє неповнолітніх дітей (двоє від першого шлюбу, і одна дитина від нинішнього шлюбу). Які умови? Як це оформити документально?

Ответы юристов (5)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, треба довести факт утримання дітей, це може бути рішення суду про сплату АЛІМЕНТІВ.

    Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Це не умови щодо непридатності. Це право на отримання відстрочки у зв'язку із утримання 3 неповнолітніх дітей. Чи сплачує біологічний батько дитини аліменти?

    • Ірина Клиент 9 месяцев назад

      Дякую, невірно сформулювала. Сплачує, але неофіційно, по домовленості з матір'ю дітей.

      • Кирда Вячеслав Володимирович

        Ірино!

        ТЦК у будь-якому випадку буде вимагати довідку про наявність заборгованості. Якщо він сплачує, хоч і неофційно, шанси на відстрочку не так і високі.

        Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Ірина!

    Це може бути, якшо біологічний батько не утримуває своїх дітей. У Вашому випадку можна це довести, якщо батько дітей не буде проти того.

    Будуть уточнення, звертайтесь до мене особисто. Для того треба лише нажати кнопку "звернутись" біля моєї відповіді з фото.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України