Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 26 серпня 2023, питання №90852

Подати заяву на навчання після закриття строків

Доброго дня. Вибачте, якщо невірна категорія, не знайшов потрібну...
Підкажіть, будь ласка, куди я можу звернутися з питання: через недостовірну інформування та її відсутність не встиг подати заявку на бюджет на магістратуру до ---- університету. Недостовірна інформація була надана від куратору, від особи з самого університету. Зараз перебуваю на тимчасово окупованій території. Зв'язувався з деканом, проте він нічого не зробив. Не встиг подати всього на кілька годин до закриття прийому, а затримка на 19 днів була зі сторони університету - надання недостовірної інформації. Після чого мені надали майже необхідну, але також недостовірну інформацію - "Пиши на номер".
Тільки після відмови від подачі, на наступний день куратор відправив до іншої особи, яка назвала правдиві строки, але вже було пізно.
Проте незважаючи на сучасні події, я би хотів продовжити навчання.

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Станіславе!

    Ви можете оскаржити дії працівника університету до ректора або до Міністерства освіти та науки.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України