Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 29 серпня 2023, питання №91116

Выплата кредита с пенсии

Я хочу, чтобы 50% моей пенсии автоматически перечислялись в счет долга коллекторскому агентству. Возможно ли это? Какая процедура оформления?

Відповіді юристів (5)

    Богун Сергій Павлович

    Якщо відкрите виконавче провадження - зверніться до виконавця.

    • Анна Клієнт 8 місяців тому

      Виконавець каже, що під час дії воєнного стану, з соціальних виплат, таких як пенсія, не можуть вираховувати кошти. Самі вираховувати не можуть - це зрозуміло. Але якщо я даю на це дозвіл?

      • Богун Сергій Павлович

        В такому разі виконавець не буде порушувати закон. Вам краще самостійно перераховувати кошти на рахунок зазначений виконавцем.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, не треба зовсім нікому нічого платити. Можу вирішити ваше питання у судовому порядку.

    Для обміну контактів Звертайтесь.

    Ви маєте право додатково вносити кошти на рахунок який вказаний у провадженні для погашення боргу, після чого квитанції нажавайте виконавцю для перерахунку боргу. Головне вкпзуйте у призначенні платежу погашення боргу за такою справою.

    Для більш повної відповіді. Звертайтесь.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Анна!

    На жаль повертати борг треба, щоб Вам тут не обіцяли! А для такої форми оплати, як Ви хочете мати Вам треба звернутись з прохання до виконавця, який веде Ваше провадження.

    Виникне потреба у отриманні роз'яснень з радістю Вам допоможу!

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України