Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Хозяйственное право, 30 августа 2023, вопрос №91227

Як переконати сусіда?

Сусід хоче перемістити вольєр з собакою до огорожі. Його огорожа межує з нашою огорожею через 2-2,5 метра (іх розділяє дорога. Дорога не широка, проїздить 1 автомобіль. З цієї дороги заїзд до нас). Проблема в тому що наш будинок близько з огорожею їх собака любить ночами вити. І через вікно все чути. А якщо він перемістить ближче до огорожі, то буде ще гучніше. Чи можна, якось переконати сусіда, щоб не клав вольєр з огорожею?

Ответы юристов (4)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Насті!

    Можна - шляхом перемовин.

    Виникне потреба у отриманні роз'яснень з радістю готовий їх надати!

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Настя Клиент 7 месяцев назад

      Він каже, що його власність, робить що хоче.

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Тоді спробуйте звернутись до Вашого дільничого. Може він зможе сусіда переконати?

    Босак Назар Орестович

    Доброго вечора. Собача будка часто розташовується при вході до подвір'я біля воріт. Проте впритул до огорожі не прийнято розміщувати більшість об'єктів будівництва, зокрема ті об'єкти, звідки може поширюватись неприпустимий вплив на ділянки сусідів.

    Ви можете звертатись до мене з цим чи іншими запитаннями для надання різних додаткових правничих послуг з даного чи інших питань. Я можу надати Вам детальну юридичну консультацію, написати тексти правових документів, попрацювати по Ваших відносинах з органами місцевого самоврядування і державної влади, в тому числі судово-правоохоронними органами тощо.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України