Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Хозяйственное право, 12 сентября 2023, вопрос №92377

Хто винен в даній ситуації?

Доброго дня. Скажіть, будь ласка, хто винен у даній ситуації.
Пастухи загубили корову на пасовиську, але пішли і її знайшли. Корову загнали додому, і все було добре. На 4-й день прийшли господарі цієї корови до пастухів, і стверджують, що корова здохла..кажуть, що вона після того, як прийшла додому, то впала на ноги, а на 3 день здохла. Чи винні у цьому пастухи?

Ответы юристов (6)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Юлія!

    Залежить від причин смерті, які повинен встановити ветеринар.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Юлія Клиент 7 месяцев назад

      Ветеринар сказав, що лопнув шлунок від яблук...але, він цей діагноз поставив зі слів господарів. Бо господарі вирішили, що корова наїлася яблук, хоча на пасовиську яблук немає

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Без адекватного професійного висновку ветерінара винних не знайдете.

        • Юлія Клиент 7 месяцев назад

          Дякую за відповідь!

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Прошу! Радий бути корисним!

    Босак Назар Орестович

    Доброго вечора. Якщо пастухи були на пасовиську та стерегли корів, то одна корова могла не загубитись, а тимчасово відійти вбік. Якщо пастухи відлучались і одна корова в той час загубилась та пішла геть, то в тому є вина пастухів.

    Пастухи мали слідкувати, щоб корова не з'їла цвяхів чи іншого шкідливого для неї. Причину смерті корови має встановити ветеринар.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України