Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 17 вересня 2023, питання №92749

Чи маю я особисто подавати довідку у тцк для підтвердження відстрочки?

Добрий день! Чи потрібно обов'язково мені приходити а тцк з довідкою про навчання?
В прийомній комісії відповіли що вони особисто передають дані в ТЦК, і мені не потрібно додатково з'являтись. Але читаючи новини з'являється думка, що можуть виникнути проблеми через те, що не подав документи до першого жовтня
Як діяти? Все ж йти до ТЦК з відповідним набором документів, чи заява приймальної комісії відповідає дійсності і не треба мені особисто з'являтися?
Дякую за відповідь

Відповіді юристів (4)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександре!

    Про будь які зміни у своїх персональних даних Ви повинні протягом 7 днів повідомляти ТЦК. Ви може це зробити персонально або ж направити заяву з підтверджувальними документами Укрпоштою замовним листом з описом вкладення.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Вам не потрібно нікуди з'являтись у даному випадку. Повідомлення до 01 жовтня стосується студентів-призовників для отримання відстрочки від призову на строкову військову службу.

    У даному випадку Ви повинні повідомити ТЦК про вже здобуту освіту. На даний момент такого обов'язку у Вас не має.

    Всього доброго. Успіхів! З повагою!

    • Олександр Клієнт 8 місяців тому

      Дякую за відповідь!

      Тобто, я можу там не з'являться(виключення коли дадуть повістку) і проблем по типу "ви не повідомляли про те, що наразі навчаєтесь і ми не знали про це" в мене не буде?

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Олександре!

    Ні, не буде.

    Успіхів.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України