Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 18 вересня 2023, питання №92876

електронний реєстр и мобилизация

Добрый день, я ограниченно предатный в военное время, один раз когда я был в гостях у друзей мне дали вокзале повестку я не пошел, так как у меня был поезд через 30 минут.
После этого они друзьями пренисли повесту мне, хотя я там не прописан.
Сейчас читаю новости и увидел такое
"В Україні з'явиться електронний реєстр військовозобов'язаних. Законопроект вже зареєстровано в Раді.

Його хочуть зробити електронним (https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/42801) та відкрити для Міноборони доступ до відомостей про всіх військовозобов'язаних громадян України 17-60 років у різних держреєстрах: Податковій, МОЗ, Мін'юсту, МВС, ЦВК, Держміграційній та інших."
Я ФОП, и короче я боюсь что мне через налоговую дадут повестку , хотя я ФОП оформлен в Покровске а сейчас живу в Киеве ВПО не оформлял.
Короче не хочу получить повестку, подскажи что это значит в новом законе ? ДИЯ я дулали.

Відповіді юристів (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Василю!

    У Верховній Раді лежить багато законопроектів, більшість з яких ніколи не буде прийнята. Який сенс зараз говорити про ще один? Коли з'явиться закон, тоді і будете питати.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    На даний момент складно про щось говорити. Задайте, будь-ласка, конкретні питання.

    Всього доброго. Успіхів! З повагою!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України