Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Социальное обеспечение, 05 октября 2023, вопрос №94266

Чи можна отримати довідку 080-1/0 догляд за дитиною з інвалідністю до 18 років

Доброго дня! Чи можемо отримати довідку 080-1/0 для надання в соц. захист для надбавки по догляду за дитиною з інвалідністю до 18 років, якщо відвідуємо звичайний дошкільний заклад інклюзивна група. Один з батьків не працює. нам мед.працівник відмовляє, аргументуючи тим що дитина ходить в ЗДО. Дитині 6 років. Діагноз Дитячий аутизм (F84.0)

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Катерина!

    Дивний аргумент. Взагалі Вам треба отримати у сімейного лікаря направлення на ЛКК, і саме ця комісія має компетенцію вирішувати це питання.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Так, можете отримати. Дитина має право на здобуття освіти і це не залежить від наявності у нього захворювань. Медичний висновок повинні надати.

    Всього доброго. Успіхів! З повагою!

    Адвокат Евгений Александрович

    Здравствуйте!

    Нужно видеть Ваши документы.

    Всего доброго!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України