Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 17 октября 2023, вопрос №95024

Як притягнути співробітників газконтори до відповідальності за здирництво, підробку платіжних документів та шахрайство?

Декілька газових організацій надсилають мені підробні рахунки за недоставлений газ, його розподіл та доставку. Вимагають сплатити сфальшовану заборгованість та погрожують стягнути її з мене в судовому порядку.
Поліція відмовляється реєструвати у єдиному реєстрі досудових розслідувань (ЄРДР) мою заяву про скоєння співробітниками газконтори проти мене тяжких злочинів перерахованих у темі, порушуючи 214 статтю кримінального процесуального кодексу. Також поліція ігнорує рішення суду про протизаконність такої відмови та зобов'язання внести відомості з моєї заяви до ЄРДР.
Порушуючи закон про звернення громадян та інші нормативно-правові акти поліцейські пишуть запит до звинувачуваних мною співробітників газконтори та додають до нього мою заяву. Свою безглузду відписку вони мені не надсилають та ніяк не інформують, хоча зобов'язані це робити.
Як у такій ситуації притягнути до відповідальності газових мафіозі та перевертнів, що допомогають їм?

Ответы юристов (2)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, пишіть скаргу на поліцію до прокуратури.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Андрію!

    Вам треба звернутись до правоохоронитх органів.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України