Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 18 октября 2023, вопрос №95089

Чи мушу з'являтися до суду якщо знаходжусь на стаціонарному лікуванні?

Доброго дня. До мене був обраний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Прокурор подав апеляцію. Чи мушу з'являтися до апеляційного суду якщо знаходжусь на стаціонарному лікуванні?

Ответы юристов (4)

    Богун Сергій Павлович

    Ні. Ви можете просити про відкладення розгляду справи.

    • Олександр Клиент 6 месяцев назад

      Дякую за відповідь. Ще хотів би уточнити справу обов'язково переносити чи може бути розглянута без моєї присутності?

      • Богун Сергій Павлович

        Суд може за заявою учасника справи, а також з власною ініціативою зупинити провадження у справі у випадках: хвороби учасника справи, підтвердженої медичною довідкою, що виключає можливість суду явки до протягом тривалого часу.

        Якщо Ви згодні на розгляд справи без Вашої участі - суд може розглянути справу за наявними матеріалами.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександре!

    Ви можете надіслати клопотання до суду про розгляд справи без Вашої участі або про перенесення розгляду справи за поважних причин.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України