Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Нерухомість, 23 жовтня 2023, питання №95416

Присвоєння номеру будинку

Склалась така ситуація 1980-81 року був один власник двох будинків , один з цих будинків придбав мій батько, цей будинок я потім наслідувала від нього по дарственной , інший викупила моя знайома. На данний час вона захотіла продати свій будинок і почала збирати і робити документи , а саме номер будинку , на самому фініші виявилося що ми всі під одним номером будинку і вулиці там же і прописані , але вона вже встигла цей номер зареєструвати і тепер хоче нас виписати , або щоб ми змінили собі номер будинку бо вона вже не може по її словами цього зробити . Що робити ?

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Катерина!

    Не переживайте, нерухомість, скорше за все, поділена на долі, а Ви із знайомою є її співвласниками. Так що виселити Вас вона не зможе аж ніяк!

    Вам же треба виділи свою долю в натурі,. Це буде нескладно, оскільки Ви маєте окремий будинок. Після того Вам обом, чи комусь одному з вас, треба звернутись до місцевої адміністрації із заявами/заявою та отримати окремі адреси і номери будинків.

    З повагою, адвокат Айвазян


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України