Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 26 октября 2023, вопрос №95630

Долг за коммунальные

Добрый день. Пришло заочное решение суда по долгам за коммунальные. Посчитали за 11 лет. К кому можно обратиться, чтобы написать им бумагу про 3 года и сколько это может стоить? Спасибо. г. Харьков.

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Валерію!

    Якщо Ви не згодні із заочним рішення, то маєте право на оскарження. Якщо Вам треба реструктуризувати борги, то з цим треба звертатись до виконавчої служби.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Богун Сергій Павлович

    Законодавством передбачено право на скасування рішення суду винесеного в заочному порядку. Заочне рішення підлягає скасуванню, якщо судом буде встановлено, що відповідач не з'явився в судове засідання та (або) не повідомив про причини неявки, а також не подав відзив на позовну заяву з поважних причин, і докази, на які він посилається, мають істотне значення для правильного вирішення справи.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України