Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 08 ноября 2023, вопрос №96360

Отец на иждивении которого 3 детей должен официально работать или главное сам факт проживания детей с ним по одному адресу?

Добрый день. У меня трое детей,один от первого брака проживает с бывшей женой и я плачу алименты официально,а двое других проживают со мной и женой! Дали повестку и нужно идти в военкомат,так вот чтобы получить отсрочку какие документы нужны в военкомат и достаточно ли свидетельств о рождении и справок ВПО ,что двое со мной по одному адресу проживают или считается на иждивении только если отец официально трудоустроен?

Ответы юристов (8)

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    Офіційне працевлаштування не обов'язкове.

    Документи, які потрібно надати ТЦК:

    1. Заява про відстрочку

    2. Свідоцтва про народження 3х дітей

    3. Рішення суду про призначення аліментів та довідка з виконавчої служби про відсутність заборгованості по ним.

    4. Свідоцтво про шлюб

    5. Довідки ВПО

    Подавати заяву про відстрочку до ТЦК потрібно в 2-х екземлярах. На другому екземлярі ТЦК має проставити відмітку про те, що вони отримали від Вас заяву: печатку/підпис та дату прийому. Ви цей екземляр маєте залишити в себе, як доказ подачі документів про відстрочку.

    Якщо з самого початку заяву не реєструють - тоді відправляйте документи поштою цінним листом з описом вкладеного.

    З повагою, юрист Дерій В.О.!

    • Сергей Клиент 6 месяцев назад

      Дякую Вам велике! Мирного неба

      • Дерій Владислав Олегович

        Будь ласка! Бажаю успіхів!

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Сергію!

    За таких умов Ви маєте право на відстрочку. Для того потрібно подати до ТЦК: заяву, 3 свідоцтва про народження дітей, довідку з ДВСУ про відсутнсть боргіів по аліментах на першу дитину

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Сергей Клиент 6 месяцев назад

      Дякую Вам велике

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Прошу! Був радий допомогти!

    Мамай Ірина Євгеніївна

    ВІтаю,

    На першу дитину треба докази виплати аліментів, на двох, які з вами проживають з дружиною у шлюбі - достатньо свідоцтва про шлюб та спільного проживання.

    Звертайтесь.

    • Сергей Клиент 6 месяцев назад

      Дякую велике! Гарного дня!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України