Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 09 ноября 2023, вопрос №96465

Відшкодування шкоди, завданої працівниками поліції

Доброго дня. В сусідній квартирі вночі відбувся обшук із проникненням до житла. Для того, щоб потрапити до квартири, працівники поліції виламали вхідні двері двох тамбурів (перший веде до перших двох квартир, другий - далі, веде до інших двох квартир). За чий рахунок відбувається заміна зламаних дверей або хто відшкодує збитки? Та чи законні дії працівників поліції?

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олексію!

    Якщо представники поліції виконували свій обов'язок, маючи на руках постанову слідчого судді про обшук, а сусіди чинили їм опір,то навряд чи поліція буде нести за це відповідальність.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Олексій Клиент 6 месяцев назад

      сусіди не чинили опір. Ба більше, працівники поліції одразу почали виламувати двері, а не просили відчинити

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Послухайте, якщо Ви вважаєте, що було порушення, то оскаржуйте дії поліції до керівника Департаменти, де вони працюють. Я Вам висловив лише своє припущення. Я не знаю, що там напевно відбулося і тільки з Ваших слів робити робити висновки не можу. Це було б непрофесійно.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України