Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 21 ноября 2023, вопрос №97152

Мфо кредит и блокировка счетов

Здравствуйте. Заблокировали мои счета в банке.ПриватБанк.так же социальный счёт, я писала 4 дня письма исполнителю ,чтоб социальную карту разблокировали ,меня игнорируют и плюс к этому списали мои деньги с карты социального происхождения .я получила в пятницу выплату ВПО на себя и ребёнка, и вчера их списали под ноль..пожалуйста, помогите мне,это были деньги на существование. Пишите и звоните пожалуйста на вайбер

Ответы юристов (4)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Треба виходити на зв'язок з виконавцем. По-іншому може бути довго, оскільки скарги будуть розглядатися в порядку Закону України "Про звернення громадян", тобто до 1 місяця часу.

    Всього доброго. Успіхів! З повагою!

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Аліна!

    Від виконавця Вам все одно ніде не подітися, тому що тільки він може вирішити поставлене Вами питання про розблокування соціального рахунку.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Богданов Микита
    Богданов Микита 5 месяцев назад

    Юрист, г. Киев, 10 лет опыта

    Добрый день. У вас открыто исполнительное производство о взыскании с вас задолженности в пользу компании ВЕРДИКТ КАПИТАЛ. Я рекомендую в судебном порядке отменить исполнительный документ. После этого исполнитель закроет исполнительное производство, а деньги, которые успели с вас взыскать, можно будет вернуть в судебном порядке.Обращайтесь, занимаюсь кредитными делами.

    Костюк Любовь Тарасовна
    Костюк Любовь Тарасовна 5 месяцев назад

    Адвокат, г. Киев, 24 года опыта

    Доброго дня, зверніться до виконавця напишіть заяву про зняття арешту з картки, яка має спецрахунок, тобто з картки на яку надходить соцвиплати, але на цей рахунок повинні надходити тільки соцвиплати, до заяви додайте виписку по рахунку, довідку банку про відкриття рахунку, довідку з соцслужби, копію паспорта. Крім того ви можете визначити один рахунок для визначення одного рахунку для видаткових операцій, і можете користуватися сумою 13 400 грн. в місяць. В той же час погоджуюсь з колегою, що вам потрібно скасувати виконавчий напис на підставі якого відкрито виконавче провадження.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України