Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 18 декабря 2023, вопрос №98933

Перевірити чи є на мене заява в поліції і якій стадії

Доброго вечора.Хотів би отримати консультацію по питанню,що на мене залишили заяву в поліцію по статті 190 і сказали прийти до поліції.Але на наступний день заяву забрали і хотів би дізнатись чи немає на мені ніяких заяв у поліції і нічого не загрожує.

Ответы юристов (3)

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович 4 месяца назад

    Юрист, г. Львов, 8 лет опыта

    Доброго Вам вечора. Якщо заяви до поліції Ваш ворог практично не подавав, то Вам краще багато поліцію не турбувати. Ви можете скористатись послугами адвоката чи іншого фахівця. Ваш адвокат може виясняти в поліції можливості подання неправдивих доносів на Вас та просити поліцію прийняти міри проти таких донощиків. Поліція може оштрафувати наклепників, притягнувши їх до адмінвідповідальності за статтею 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

    • Микола Клиент 4 месяца назад

      Заява була подана на мене 100%,через це я і стараюсь не турбувати більше,а дізнатись по іншому.Мені відповіли що забрали заяву ,але я не можу бути точно в цьому впевнений.

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    Перевірте інформацію в Єдиному реєстрі досудових розслідувань https://erdr.gp.gov.ua/erdr/erdr.web.system.LoginP...

    З повагою, юрист Дерій В.О.!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України