Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Права людини, 10 березня 2024, питання №103423

Может ли третье лицо забирать учебные документы с учреждения?

Здравствуйте! Я нахожусь за границей, заканчиваю обучение в профессиональном лицее (после 9 класса), нахожусь на третьем курсе и скоро мне нужно будет защищать диплом. В лицее содержатся все мои учебные документы, в том числе аттестат за окончание 9 классов и в будущем будет диплом. По окончанию обучения, летом, может ли моя мама забрать документы с учреждения? Нужны ли эти документы для поступления в польские учреждения?

Відповіді юристів (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Дмитро!

    Ваша матір зможе отримати вищезгадані документи за довіреністю від Вас. Щодо того чи потрібні ці документи для вступу в польські учбові заклади, то це питання Ви повинні вточнити саме у останніх.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Мати може спробувати отримати Ваші документи, втім, не гарантую, що так буде, оскільки заклад освіти може вимагати Вашої особистої присутності та документів про приписку до призовної дільниці.

    З повагою!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України