Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 20 березня 2024, питання №103979

Погрожують за не викуп лекарств

Доброго дня. Мої знайомі заказали ліки. Викупили. Потім їм відправили ще одну посилку (вони вже не замовляли) і вони їх не викупили. Тепер дзвонять та погрожують виконавчим комітетом і ПФ, якщо не вукуплять посилку. Я сказала що вони мають право це не робити)) Але не знаю як їх заспокоїти! Готові бігти викупати.

Відповіді юристів (6)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Ольга!

    Не бачу підстави для хвилюваннь у Ваших знайомих. Звісно, вони мають право не викупати товар, який не замовляли.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Ольга Клієнт місяць тому

      Дякую за відповідь))

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Прошу! Був радий допомогти.

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович місяць тому

    Юрист, м. Суми, 30 років досвіду

    Необхідно знати, що підписували перед купівлею ліків.

    ЦІкаво що таке "виконавчий комітет" і "ПФ" ???

    • Ольга Клієнт місяць тому

      Дякую за відповідь)) Вони представились Виконавчим комітетом і погрожували що подзвонять ПФ(пенсійний фонд) і з них стягнуть гроші)) . Договору не якого на було усе в телефонному режимі. Перші ліки замовили, а другі вони самі без дозволу відправили. Тобто замовлення не було.

    Ольга Клієнт місяць тому

    Забула додати, що вони пенсіонери.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України