Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Кримінальне право, 14 квітня 2024, питання №105594

сдача наркотических средств

якщо я знайшла пакунок , підняла і зустріла нац.гвардію якій повідомила, що не знаю що це може бути при запитані чи маю я щось незаконне при собі, згодом мене передали патрульним, а ще згодом приїхала опер.група. мені сказали що я можу використати статтю 63ККУ і не давати покази лише запитали добровільно чи ні. що писали слідчі я в очі не бачила і мене відпустили коли свідки підписували протокол. сказали принести характеристику з місця проживання і що я вільна. на мене тепер заведуть справу чи буде факт добровільної видачі?

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Тетяна!

    Навіть у Вашому питання ця версія "не знаю, що це" звучить дивно. Думаю, Вам треба швидко шукати собі адівоката. Самі не впораєтесь.

    Те що Ви зробили з пакунком, не є фактом добровільної здачи.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України