Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 23 квітня 2024, питання №106480

ВОЗВРАТ КРЕДИТОВ МФО.

Добрый день, мне 21 год , в 18 лет понабирался кредитов в МФО очень много ( в банках не брал)
В суд никто не подавал , карты не блокировали.
Хочу иметь кредитную историю , как мне их закрыть все постепенно?

Відповіді юристів (3)

    Левченко Ксенія Сергіївна
    Левченко Ксенія Сергіївна 10 днів тому

    Юрист, м. Вінниця, 17 років досвіду

    Доброго дня. Вам потрібно зробити Витяг з УБКІ щоб знати реальний стан з мікропозиками на сьогоднішній день. Можливо десь закінчилися строки позовної давності, можливо деякі з них продані колекторським конторам. Можна врегулювати Вашу проблему за допомогою звернень та досудового врегулювання- сплата за тіло та реструктуризація. Зверніться до мене через профіль для вирішення проблеми.

    Костюк Любовь Тарасовна
    Костюк Любовь Тарасовна 10 днів тому

    Адвокат, м. Київ, 24 роки досвіду

    Зверніться через сайт до мене проконсультуйте, не раджу поспішати з оплатами, та контактувати з колекторами, спочатку треба все проаналізувати, а потім приймати рішення.

    Консультація безкоштовна

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович 9 днів тому

    Юрист, м. Суми, 30 років досвіду

    Вітаю ! Ви можете закрити кредити (тільки заплатіть адвокатам) ), але Ваша кредитна історія буде ходити за Вами все одно.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України