Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 30 квітня 2024, питання №107115

Щодо довідки з місця роботи

Доброго дня! Скажіть, будь-ласка, які дані повинні бути вказані у довідці з місця роботи (для працівника державного органу) для подання в ТЦК?

Відповіді юристів (6)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Віталію!

    Про яку підставу для відстрочку йде мова?

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Віталій Клієнт 20 днів тому

    Для можливості бронювання відповідно до статті 25 Організація і порядок бронювання військовозобов’язаних. Категорія посади працівника державного органу – В.

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Органи державної влади, інші державні органи подають списки на погодження Генеральному штабу Збройних Сил (щодо військовозобов'язаних, які перебувають на військовому обліку в СБУ, Службі зовнішньої розвідки - відповідно СБУ та Службі зовнішньої розвідки).

      Органи місцевого самоврядування подають списки до відповідних місцевих органів виконавчої влади для подальшого погодження з Генеральним штабом Збройних Сил (СБУ, Службою зовнішньої розвідки).

    Віталій Клієнт 20 днів тому

    Якщо у працівника тільки є приписне посвідчення, і не можливо подати на бронь без тимчасового посвідчення. Які документи йому подати в цьому випадку до ТЦК, щоб в подальшому отримати бронь (на роботі відповіли, що подадуть після отримання тимчасового посвідчення військовозобов'язаного)

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      На роботі правильно відповіли, оскільки Вас не можуть забронювати без чинного ВОД. Якщо прийдете до ТЦК за заміною ВОД маєте великий шанс бути мобілізованим, оскільки ТЦК не звертає уваги на той факт, що Вас повинні забронювати. Немає бронювання - немає відстрочки. Єдине, що може допомогти Вам це лист від роботодавця до ТЦК, що Ви будете заброньовані, але я не надам Вам гарантії, що ТЦК прийме останній до уваги. У будь якому разі без участі Вашого роботодавця не обійтись.

    Віталій Клієнт 20 днів тому

    Дуже дякую за роз’яснення . І ще одне питання, чи можуть виписати повістку на блокпості якщо повістку заповнено вручну, чи має юридичну силу?


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України