Задайте питання юристу

840 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Митне регулювання, 16 червня 2024, питання №112588 350₴

Штамп в паспорті у дитини

Вітаю, нещодавно я з дітьми їздила до Польщі. При вʼїзді в Польщу у всіх трьох є позначка у паспортах. Але щойно помітила, що у сина (9 років) немає позначки про виїзд з Польщі (у нас з дочкою є). Чи буде у нас проблема при наступному вʼїзді до Польщі? Обидва рази ми фотографувалися, всі.

Відповіді юристів (1)

    Дерій Владислав Олегович
    100%

    Доброго дня!

    Проблем не повинно бути. У Вашої дитини повинна бути позначка про в'їзд до України в один і той самий день, що і з Вами. Тому співвставивши паспорти та перевіривши інформацію - прикордонники дозволять в'їзд.

    З повагою, юрист Дерій В.О.!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України