Задайте питання юристу

842 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 27 червня 2024, питання №113601

Як вступити у ВУЗ на магістратуру,якщо мені 36 років,і маю тільки приписне отримане ще в школі?

Доброго дня. Як вступити у ВУЗ на магістратуру, якщо мені 36 років, і маю тільки приписне отримане ще в школі?Тобто питання в тому чи нададуть мені довідку про зарахування в університет без військового квитка,щоб отримати відстрочку в ТЦК?

Відповіді юристів (1)

    Юрист Анастасія
    Юрист Анастасія 5 днів тому

    Юрист, м. Київ, 2 роки досвіду

    Доброго дня!

    Відкрийте і перечитайте умови вступу до Вашого університету, бо у кожного вони свої. Однак в більшості випадків вимагають наявність актуального військово-облікового документа, а не будь-якого. Ваш вік свідчить про те, що ви вже є військовозобов'язаним, а не призовником, тому Ваше приписне вже не дійсне, і перед вступом, скоріше за все, потрібно буде отримати новий ВОД.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України